OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Sevgili Çocuklar,

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu kutlu günü sizlere bayram olarak armağan etmiştir. Dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk'ün siz çocuklara olan güven ve sevgisinin göstergesidir. Aynı zamanda TBMM'nin açıldığı bu günde aziz Türk milletine kayıtsız ve şartsız hakimiyet verilmiştir. bu mutlu günde sizlerin bayramını kutlar, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anarım. Bayramınız kutlu olsun.

Mehmet Emin DEMİR

Yayın: 23.04.2021 - Güncelleme: 23.04.2021 22:14 - Görüntülenme: 565