ZİYARETÇİ PROSEDÜRÜ

ŞİRVAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

ZİYARETÇİ KABUL PROSEDÜRÜ

1-      Okulumuz; velilerce sabahları 08:00-12:00, öğleden sonra 13:00-16:30 saatleri arasında ziyaret edilir. Ancak Covid- 19 salgını sebebiyle zorunlu olmadıkça veliler okula ve okul bahçesine kabul edilmeyecektir. Bu sebeple velilerin görüşmelerini telefon ile yapmaları önerilir.

2-      Ziyaretçiler geliş nedenleri ile ziyaret edecekleri kişiyi görevlilere bildirir.

3-      Görevliler ziyaret edilecek kişiyi bilgilendirirler. Ziyaretçinin kabul edilmesi halinde ziyaretçi görevlilere kimlik vererek ziyaretçi defterine kaydını yaptırır. Karşılığında ziyaretçi kartını alır ve boynuna asar.

4-      Pandemi sebebiyle ziyaretlerin açık alanda gerçekleştirilmesi ve kısa tutulması önerilir. Kapalı alanda yapılacak ziyaretler için okulun belirlediği yerde sosyal mesafe kurallarına uyularak ziyaret gerçekleştirilir.

5-      İdareciler odalarında ziyaret edilir ve gereğinden fazla meşgul edilmez.

6-      Öğretmenler odasına kesinlikle ziyaretçi kabul edilmez.

7-      Ziyaretçiler okula gelmeden önce öğrencisinden ziyaret edecekleri günde ziyaret edecekleri öğretmen ve idarecimizin okulda olup olmadığını öğrenirler.

8-      Ziyaretçiler okul alanı içerisinde tütün mamulleri içemezler, içenler hakkında yasal işlem yapılır.

9-      Öğrencilerin baba ve anneleri dışında (Veli)ziyaretçisi kabul edilmez.

10-  Pansiyonda kalan öğrencileri hafta sonları ziyaret edecek olan veliler için görüşme saatleri 10:00-12:00- 13:00-16:00' dır. Pansiyonda kalan öğrenciler okul bahçesinde ziyaret edilir. Ziyaretçiler pansiyon ziyaretçi defterine kaydedilir.

11-  Ziyaretçilerin maske takması, girişte ateşinin ölçülmesi ve sosyal mesafe kurallarına uyması zorunludur.

Mehmet Emin DEMİR

Okul Müdürü