Şirvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Öğrenci :185

Vizyon: Ülkemizde ve bölgemizde sektörel faaliyetleri yönlendirebilen çağdaş teknolojiyi kullanarak kendini sürekli yenileyebilen, girişimci ruha sahip öğrencilerin yetiştirildiği ve ilgili diğer kurumlara örnek olabilecek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi istek ve kabiliyetlerini de dikkate alarak çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, bilgili, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen kalifiye insan gücü olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: 50 Öğrenci Kapasiteli Kız Pansiyonu
Saatler: 08.00 - 17:0
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Voleybol Turnuvaları, Atletizm, Masa Tenisi, Bocce, Badminton gibi spor dallarında etkinlikler yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Yerel ve ulusal projelere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: Yerel ve ulusal projelere katılım sağlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2015 yılında Erasmus projesi ile yurt dışına çıkılmıştır. 2019 yılında da Erasmus projesi geliştirilmiştir.
Diğer Hususlar: Tiyatro, şiir dinletisi, drama gibi sosyal ve kültürel etkinlikler de yapılmaktadır.

Telefon - 4845112626

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://sirvanmtal.meb.k12.tr

Adres - Küfre Mahallesi Vedat Bey Caddesi Numara 13 Şirvan / Siirt

Yerleşim Yeri -

Adres - Küfre Mahallesi Vedat Bey Caddesi Numara 13 Şirvan / Siirt

Ulaşım Siirt - Şirvan arası çalışan yolcu taşımacılığı ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Siirt il merkezine uzaklığı 28 km dir.