2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. SINAVLAR TAKVİMİ

Mrt

Okulumuz uygulama anasınıfı öğrencileri için uygulanan haftalık beslenme menüsü görseldeki gibidir.

Ekm

Takvim için linke tıklayınız. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Değerli Öğrencilerimiz,

22 Kasım 2021 tarihinde okulumuzda sorumluluk sınavları yapılacak olup sorumluluk sınavı takvimi paylaşılacaktır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde öğretmenler arası fotoğraf çekme yarışması düzenlenecektir. Başvurular 22.11.2021 tarihinde saat 12:00'ye kadar alınacaktır.  İlçedeki tüm öğretmenlerimiz irtibat için Şirvan M.T.A.L. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hüseyin YILDIRIM ile iletişime geçebilir.

Ekm

Henüz banka hesabı açtırmamış olan öğrencilerimizin en geç 04/10/2021 tarihinde banka hesap numaralarını okulumuz idaresine teslim etmeleri rica olunur.

Değerli Öğrencilerimiz,

Tüm öğrencilerimizin okul kıyafeti giymesi zorunludur. Lütfen bu konuda duyarlı olunuz.

Eyl

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ STAJ YAPACAKLARI İŞLETME BİLGİSİNİ ÖĞRENMEK İÇİN OKUL İDAREMİZ İLE İLETİŞİME GEÇMELİDİR. STAJYER ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Eyl

16.09.2021 Perşembe günü, saat 15.30'da Okul Müdürümüz Mehmet Emin DEMİR başkanlığında öğretmenler kurulu toplantısı yapılacaktır. Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DERS BAŞLANGIÇ SAATİMİZ 08.00'DİR. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.