Okulumuza ilk atama yoluyla atanan öğretmenlerin Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde paylaşılacak duyuruları takip etmeleri rica olunur.

Değerli velilerimiz,

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında işletmelerde mesleki eğitime devam edecek öğrencilerimizin staj sözleşmelerinin imzalanması gerekmektedir. Sözleşme için imza atmayan velilerimizin 06.09.2021 tarihinde okulumuza gelerek imzalarını atmaları rica olunur.

Ağu

OKULUMUZA YENİ KAYIT YAPTIRAN 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN VELİLERİNİN AŞAĞIDAKİ FORMLARI DOLDURUP OKUL İDARESİNE TESLİM ETMELERİ RİCA OLUNUR.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ,

COVİD 19 AŞISI OLMAYAN ÖĞRETMENLERİMİZİN 31/08/2021 TARİHİNDE OKULA GELİRKEN PCR TEST SONUCUNU GETİRMELERİ RİCA OLUNUR.

DEĞERLİ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ,

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 30/08/2021 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR. BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Ağu

Okulumuza kaydolan 9. sınıf öğrencilerinin alan seçim işlemleri 18-23 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

DEĞERLİ SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ,

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU BAŞVURULARI BAŞLAMIŞ OLUP 30.08.2021 TARİHİNE KADAR BAŞVURULAR DEVAM EDECEKTİR. BAŞVURUNUZU E-KURS SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPMAYI UNUTMAYINIZ.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Eylül dönemi sorumluluk sınavları 1-12 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. 2019-2020 eğitim öğretim yılından sorumlu dersi olan öğrenciler bu derslerin birinci dönem kazanımlarından sorumlu olacaktır. 2020-2021 eğitim öğretim yılından sorumlu dersi olan öğrenciler ise bu derslerin birinci ve ikinci dönem kazanımlarından sorumlu olacaklardır.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerin yatılılık başvuruları 23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında olacaktır. İlgili öğrencilerin velilerinin belirtilen tarihlerde okulumuza başvuru yapmaları duyurulur.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 12. sınıf Destekleme ve Yetiştirme Kursları için başvurular başlıyor. Kurslar için öğretmen başvuruları 20-23 Ağustos 2021 tarihlerinde; öğrenciler için ise 24-30 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAVLARINA KATILMAK İSTEMEYİP 1. DÖNEM SONU NOT ORTALAMASININ 2. DÖNEM NOT ORTALAMASI OLARAK KULLANMASINI TALEP EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİN SINAVLARA KATILMAYACAĞINA DAİR DİLEKÇELERİNİ 26.06.2021 TARİHİNE KADAR OKULUMUZA ULAŞTIRMALARINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ. DİLEKÇE GETİRMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVLARA KATILACAĞI DÜŞÜNÜLEREK İDAREMİZCE BU DOĞRULTUDA PLANLAMA YAPILACAKTIR.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

10-14 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA CANLI DERSLER YAPILMAYACAKTIR. BİLGİLERİNİZE.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

SİİRT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HER HAFTA YAYIMLANAN HAFTALIK ÖDEVLER BU HAFTA DA YAYIMLANDI. HAFTALIK ÖDEVLERE AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ,

GÖREVLENDİRME ÇALIŞTIĞINIZ OKULDAN EK DERS PUANTAJLARINIZI HER AYIN 25'İNE KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ULAŞTIRMANIZI RİCA EDERİZ.