Yapılacak toplantıda 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı için staj yerleri belirlenip gerekli planlamalar yapılacaktır. Okul Müdürü Mehmet Emin DEMİR´ in başkanlık yapacağı toplantıya Müdür Başyardımcısı İlkay TARAN, Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Hüseyin YILDIRIM ve Atölye Şefi Nuri AKIN; Çocuk Gelişimi Alan Şefi Betül TOKA ve Atölye Şefi Gülsüm AKBAŞ katılacaktır.

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında pansiyonumuz ve okulumuzda çalışmalar yürütülmektedir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN´ ın eşi Sayın Emine ERDOĞAN hanımefendinin himayelerinde yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğrencileri atık materyallerden oyuncaklar yaptı. Yapılan bu oyuncaklar köy okullarında eğitim görmekte olan ilkokul ve ana sınıfı öğrencilerine 13-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında hediye edilecektir.

9. sınıfta okumakta olan öğrencilerimiz için alan seçimi 13-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Alan seçim dilekçesi okul idaresine bu tarihler arasında teslim edilecektir.

Okulumuzda mevcut bulunan  Bilişim Teknolojileri ve Çocuk Gelişimi meslek alanlarına ek olarak Adalet meslek alanının da açılması için teklifte bulunuldu.

İlçe Temsilciliği