Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Komisyonu Toplantısı 20/09/2019 tarihinde saat 16.10' da Rehberlik servisinde gerçekleştirilecektir.

Komisyon Üyeleri

1- Tuncay TOPRAK (Müdür Yardımcısı)

2- Bayram AKTUĞ (Rehber Öğretmen)

3- Muhammet Sinan ÇARBOĞA (Coğrafya Öğretmeni)

4- Hüseyin CİVELEK (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)

5- Merve Nur DAMKACI (Matematik Öğretmeni)

6- Aysel ŞAHİN (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni)

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı 1. dönem başı Rehberlik Yürütme Kurulu toplantısı 19.09.2019 tarihinde Rehberlik servisinde Müdür Yardımcısı Sedat YOLTAY başkanlığında toplanacaktır.

Komisyon üyelerine duyuru niteliğindedir.

GÜNDEM MADDELERİ

1- Açılış ve yoklama

2- Rehberlik Hizmetleri Yürütme Kurulunun görevlerinin görüşülmesi.

3- TYT ve AYT sınav sonuçlarının değerlendirilmesi.

4- E- Rehberlik Modülü hakkında bilgilendirme

5- Öğrencilerin kişisel, sosyal, mesleki ve eğitsel alanda gelişmelerini sağlamak için yapılabilecek çalışmaların belirlenmesi.

6- Rehberlik servisince yürütülmesi planlanan çalışmaların görüşülmesi.

7- 9. sınıf öğrencilerinin okula uyumlarının sağlanması.

8- Rehberlik yıllık çerçeve planının incelenmesi,bu konuda görüşlerin bildirilmesi.

9- Kapanış.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 05/09/2019 tarihli ve 30879 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

10. sınıflara yönelik seviye tespit sınavı 25.09.2019 tarihinde yapılacaktır.

Eylül ayı nöbetçi öğrenci listesi ektedir.

Sınıf Rehber Öğretmenleri listesi ektedir.

Pansiyon Kuralları Hakkında Duyuru ektedir.

Haftalık kitap okuma saati çizelgemiz ekte sunulmuştur. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Uygulama anasınıfımızda velilerin yoğun isteği üzerine 3 yaş grubu için sınıf açılmış bulunmaktadır. Kayıt için bekleyen velilerimize duyurulur.

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında Ekim ayı sonuna kadar öğrenci nakilleri haftalık yapılacaktır. Nakiller için her hafta pazartesi ve perşembe günleri arasında öğrencinin kayıtlı olduğu okuldan veli başvurusu yoluyla istenecek, cuma günleri ise nakil istenen okul tarafından kabul edilecektir.

Okulumuz İnstagram hesabını ekteki linkten takip edebilirsiniz.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Uygulama Anasınıfı öğretmenleri ile 16.09.2019 tarihinde saat 12.45' te toplantı yapılacaktır. Gündem maddeleri ekte sunulmuştur.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda aşağıda belirtilen derslerden Destekleme ve Yetiştirme Kusları açılacaktır:

1- Türk Dili ve Edebiyatı

2- Matematik

3- Fizik

4- Kimya

5- Biyoloji

6- Yabancı Dil

7- Beden Eğitimi ve Spor

8- Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

9- Tarih

10- T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük

11- Coğrafya

Eylül Ayı Pansiyon Yemek Listesi ektedir.