Eyl

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında oluşturduğumuz yıllık plan ektedir.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başvuru Tarihleri

Öğretmen Başvurularının Alınması. Ücretli öğretmen başvurularının İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Onaylanması: 14-18 Eylül 2019

Öğrenci Başvurularının Alınması : 19-23 Eylül 2019

Kurs Sınıflarının Oluşturulması :24-29 Eylül 2019

Kursların Başlaması :30 Eylül 2019

Kursların Tamamlanması :7 Haziran 2020

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Pansiyonlu Okullar Talimatnamesi ektedir.

Eyl

2019 Eylül Ayı Nöbetçi Öğretmen Çizelgesi ektedir.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda uygulanan zaman çizelgesi ektedir.

Eyl

Okulumuz 12. sınıf Bilişim Teknolojileri ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi meslek alanı öğrencilerinin staj yerleri belli olmuştur. Staja gidecek öğrencilerimizin koordinatör öğretmenlerimiz Nuri AKIN ve Gülsüm AKBAŞ ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Eyl

2019-2020 eğitim-öğretim yılı Eylül dönemi sorumluluk sınavları 11 ve 12 Eylül 2019 tarihlerinde yapılmış olup sonuçlar ektedir.

GEREKÇE: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ

Madde 20- Pansiyonların bağlı bulundukları okulların öğretmenleri, memurları ve hizmetlileri ile gündüzlü öğrencileri her gün için tabela gereğince kişi basma düzen günlük ücretin % 55´ini ödemek şartıyla pansiyon tabelasına dahil olarak öğle yemeği yiyebilirler. Bunların yemek paraları her aybaşında peşin alınır. Alınacak ücretler hesaplanırken bir önceki ay tabelasının günlük ortalaması esas tutulur. Bunlardan yemek yemiyecekleri günleri ile resmî tatil günleri hesaba katılmaz. Bu suretle yemek parası vermiş olanlara yenilmeyen öğünler için paraları geri verilmez veya ertesi aya devir olunmaz. Ancak, okul bir hafta veya daha fazla süreyle tatil edilirse bu günlere isabet eden ve alınan ücret bir sonraki ayın hesabına aktarılır.

1- Her ayın yemek bedeli yönetmelik gereği peşin alınacaktır.

2- İlgili ayın yemek fişi, ay başlamadan 3 iş günü içinde okul idaresinden alınabilir.

3- Bir günlük tabela ücreti 11 TL olduğundan bir günlük öğle yemeği ücreti 11x55/100=6,05 olarak hesaplanır.

4- Yemek fişi gösterilmeden yemek alınmayacaktır.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında 09.09.2019 tarihi itibariyle sınıflarımızda uygulanacak ders programımız ektedir.

Eyl

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı Eylül dönemi sorumluluk sınavları 11 ve 12 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak olup sınav takvimi ektedir.

Ağu

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz kız öğrenci pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerden istenen belgeler ekteki dosyada yer almaktadır.

May

MEB tarafından MESLEĞİM HAYATIM portalı çalışması hayat geçirildi.

PORTALA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

May

Haftalık olarak uygulanan deneme sınavlarımız 17.05.2019 tarihinde 12. sınıflarımıza uygulanacaktır.

May

Yurdumun Değerleri etkinliği kapsamında pansiyonumuzda 16 Mayıs 2019 Perşembe akşamı iftar yemeği tertip edilecektir.

May

13-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında alan seçimini yapacak 9. sınıf öğrencilerimiz E-Okul sistemi üzerinden eğitim görmek istedikleri Anadolu Meslek Programını seçebilecekleri gibi alan seçim dilekçelerini okul idaresine teslim ederek de alan seçiminde bulunabilirler. Eğitim hayatındaki başarı için ilgi ve yeteneklerin göz önünde bulundurulmasını öğrenci ve velilerimize hatırlatır, öğrencilerimize başarılar dileriz.