İlçemiz Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları tarafından okulumuz öğretmenlerine Trafik ve İlkyardım konulu seminer verildi.

Ailemize yeni katılan 9. sınıf öğrencileri okulun tüm birimlerini gezerek okulumuz idareci, öğretmen ve personelleri ile tanıştı.

Okulun ilk haftasında 15 Temmuz konulu etkinliklerimizi yaptık. Öğrencilerimize 15 Temmuz konulu broşürler dağıtarak ve sunumlar yaparak günün anlam ve önemi hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere ücretsiz verilen ders kitapları okulumuzda öğrencilerimize dağıtıldı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı okula uyum haftası etkinlikleri okulumuzda ve pansiyonumuzda uygulandı.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Emin DEMİR, 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi. "Bu eğitim- öğretim yılında da okulumuzun vizyonu ve misyonu doğrultusunda öğrencilerimizin rahatı ve refahı için çalışıp hep birlikte başarı merdivenlerini tırmanacağız." dedi.

Ağu

Şanlı tarihimizin büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Haz

12. sınıf öğrencilerimiz için organize ettiğimiz mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik.

Haz

İlçe Başkanımız Sayın Necat CELLEK´i Makamında Ziyaret Ettik.

Öğrenci Pansiyonumuzda Hijyen Eğitimi hakkında Sunum yapıldı

Öğrenci Pansiyonumuzda Sağlıklı Beslenme Sunumu

Okulumuz Müdür Yardımcısı Sedat YOLTAY ve Rehber öğretmenimiz Bayram AKTUĞ ilçemize bağlı Cevizlik,Oya,Elmadalı,Nallıkaya ve Çeltikyolu köylerine Mesleki tanım ziyaretleri düzenlediler.

Trafik Haftası Kapsamında Yapılan Çalışmalarımız.

Üniversite okuyan öğrenciler okulumuza davet edilerek üniversiteli gençlerin öğrencilerimizle buluşmaları sağlandı.Üniversite hayatını,okudukları bölümü,çalışma sistemlerini öğrencilerimizle paylaştılar.