LCW Hediye Paketleri Öğrencilerimize Dağıtıldı

okulumuzda kitap okuma saatleri öğrenci,öğretmen ve personellerle haftalık olarak devam ediyor

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Panomuz Okulumuz Öğretmenlerinden Betül TOKA ve Gülsüm AKBAŞ tarafından Hazırlandı

Onarımı Biten Uygulama Ana Sınıfımıza Siirt Gençlik Merkezi Personelleri ve Öğrencilerimizin Katılımıyla Resimler Çizilerek Şirin Bir Görüntü Elde Etti.

Basında Sıfır Atık Projesi İle Okulumuz

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsa GÜNEŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Barış KEZER´ in okulumuzu ziyareti.

1991 Yılında şehit olan kahraman korucumuz Mehmet Şirin OYİT´in adını verdiğimiz kütüphanemizin açılışını ilçe kaymakamımız Sayın Memiş İNAN ve eşi Sayın Ezgi İNAN hanımefendinin katılımı ile yaptık.

Okulumuz öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Koşusuna katıldı.

Uygulama ana sınıfı öğrencileri 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını etkinliklerle kutladı.

Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek yaklaşan lise tercihleri için fikir edindiler.

16Mayıs 2019 akşamında düzenlediğimiz iftar yemeğimize İlçe Kaymakamımız Sayın Memiş İNAN ve değerli eşi Ezgi İNAN hanımefendi, Belediye Başkanımız Sayın Necat CELLEK, İlçe Emniyet Amiri Sayın Mevlüt ARSLANALP, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsa GÜNEŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Mirza TETİK ve Yener YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Barış KEZER, kurum amirleri ve personelleri, şehit ve gazi yakınları ve velilerimiz katıldı.

Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası münasebetiyle organize edilen ortaokullar arası bilgi yarışması okulumuzda yapıldı. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Barış KEZER katıldı.