May

Okulumuz Müdür Başyardımcısı İlkay TARAN ve Rehberlik Öğretmeni Bayram AKTUĞ tarafından Maden, Pirinçli, İncekaya ve Taşlı Sekseninci Yıl Ortaokulları ziyaret edildi.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Haftasında, Atatürk´ ün Samsun´a çıkışının 100. yılı olması münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen sportif faaliyetlere okulumuz kızlar voleybol takımı da katıldı. Müsabaka Şirvan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

May

Uygulama Ana Sınıfımızda anneler günü kutlaması yapıldı. Ana sınıfı öğrencileri annelerinin bu önemli gününü kendi sınıflarında kutladılar, öğretmenleri ile birlikte yaptıkları hediyeleri annelerine verdiler.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nuri AKIN tarafından Okulumuz Öğretmen ve personeline İşçi sağlığı ve iş güvenliği semineri verildi.

May

Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri Tarafından Atık malzemelerden yapılan oyuncak ve materyaller sergilendi.Düzenlediğimiz bu sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Barış KEZER ve birçok kurum amiri katıldı.

Meslek Liseli Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi

Ana Okulumuzun Açılışı