SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

OKUDUĞUNUZ KİTAP SAYILARINI SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİNİZE BİLDİRMENİZ RİCA OLUNUR.

Ock

2021-2022 YILINDAN İTİBAREN MESLEK DERSİ KİTAPLARI ÜCRETSİZ DAĞITILACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Ock

Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem ilk ve kesin kayıt yenileme işlemleri ertelendi.

Milli Eğitim Bakanlığı 2020/2. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihlerini ertelediğini duyurdu.

Ock

Öğrencilerimizin okuduğu kitapların e okul sistemine işlenmesi önemle rica olunur.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Pandemi döneminde evde okuyacak kitabı olmayan öğrencilerimiz, mesai saatleri içerisinde okulumuza gelerek, sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde okulumuzdan ismini yazdırarak kitap alabilir.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Kıymetli Öğretmenlerimiz,

Milli Eğitim Bakanığımızın mebbis.meb.gov.tr adresinden kişisel şifre ile giriş yaparak "hizmetiçi eğitim modülü" kursiyer işlemleri "faaliyet başvuru" menülerinden gelen sorgu ekranından uzaktan eğitimleri listeleyerek ve faaliyet kodu ile sorgulama yaparak istediğiniz eğitimlere başvuru yapabilirsiniz.

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

Ock

2021 Yarıyıl Tatili Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme son başvuru tarihi 8 Ocak 2021 olarak açıklanmıştı.   Ancak Bakanlığımız süre uzatımına gitti.  Başvurunda bulunmak isteyipte  çeşitlil nedenlerle başvuramayan öğretmenlerimiz 12 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir.

Başvurular Mebbis ortamında kişisel olarak yapılacaktır. Mazeret Tayini başvurusunda bulunacak öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Ock

MÜDÜR YARDIMCILARIMIZIN ESNEK ÇALIŞMA PLANI MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE ELZEM SEBEPLERDEN DOLAYI SONLANDIRILMIŞ OLUP 11/01/2021 TARİHİNDEN İTİBAREN TÜM İDARECİLERİMİZİN OKULDA BULUNMASI RİCA OLUNUR.

Ock

Tübitak 4006 Bilim Fuarına yönelik geliştirdiğiniz projelerin 15/01/2021 tarihine kadar okulumuz proje koordinatörü Hüseyin YILDIRIM'a bildirilmesi önemle rica olunur.

Ock

Koronavirüs salgını sebebiyle uzun süredir okullarda İstiklal Marşı'mızın okunmaması gerekçesiyle Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un liderliğinde 11/01/2021 tarihinde tüm okullarımızda saat 11.00'da İstiklal Marşı'mız okunacaktır. İstiklal Marşı'mızın okunmasına öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz evlerinden ya da bulundukları yerlerden iştirak edeceklerdir.

Ock

Performans ödevlerini ders öğretmenlerine elden ulaştıramayan öğrencilerimiz ödevlerini elektronik ortamda da öğretmenlere gönderebilir.

Ock

Okulumuz giriş kapısına turnike geçiş sistemi kurulduğu için giriş kartlarınızı 11/01/2021 tarihinden itibaren idareden teslim almanızı rica ederiz.

Ock

Okulumuz sosyal medya hesaplarını takip etmenizi öneririz.

Ock

9.Sınıf öğrencilerimiz bu sene ders seçmeyecektir. Ders seçimleri 10.sınıfta ve 11.sınıfta bir üst seviyede okuyacakları dersleri kapsamaktadır. 9. Sınıf öğrencilerimizin bu konuda dilekçe vermelerine gerek yoktur.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, uzaktan eğitimin salgından sonra da çağın gereği olarak devam edeceğini duyurdu.