DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ,

12 SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK UYGULADIĞIMIZ EĞİTİM KOÇLUĞU ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI HAZIRLADIĞINIZ FAALİYET RAPORLARINIZIN 05/01/2021 TARİHLİ TOPLANTIMIZDA KURULA SUNULMASI GEREKMEKTEDİR. BU NEDENLE RAPORLARINIZI YANINIZDA BULUNDURMANIZ RİCA OLUNUR.

Aralık Ayı Tebliğler Dergisi İçin Lütfen TIKLAYINIZ

Ock

Bilim ve toplum destek programlarına başvurular 11 Ocak 2021 saat 17.30'a kadar uzatıldı.

Ock

İŞLETMEYE GİDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN NOTLARININ İŞLETMELERDEN ALINIP 11/01/2021 TARİHİNE KADAR MÜDÜR BAŞYARDIMCISI İLKAY TARAN'A TESLİM EDİLMESİ RİCA OLUNUR.

Ock

4 OCAK 2021 İTİBARİYLE SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARINA UYULARAK YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYACAK KURUMLAR ŞUNLARDIR:

• ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZLERİ
  • MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ
  • İŞ MAKİNELERİ SÜRÜCÜ EĞİTİMİ KURSLARI
  • HİZMETİÇİ EĞİTİM MERKEZLERİ
  • ÖZEL ULAŞTIRMA HİZMETLERİ MESLEKİ EĞİTİM VE GELİŞTİRME KURSLARI
  • MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ KURSLARI
  • ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDAKİ ÇEŞİTLİ KURSLAR

Ock

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 1.Yarı yıl dönemi bitimi olan 22 Ocak'ta verilmesi planlanan ancak korona tedbirleri doğrultusunda yapılamayan ve ertelenen yüzyüze sınavlar nedeniyle 1. eğitim öğretim yılı sonunda karne verilmeyecektir.

Tüm öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Ock

PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN GİYİM VE KIRTASİYE YARDIMI ÖDENEĞİNİ ALMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL İDARESİNE GELİP ALABİLİRLER.

Ock

05/01/2021 TARİHİNDE SAAT 11.00'DA YAPILACAK OLAN ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ EKTEDİR.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN SEÇMELİ DERS BAŞVURULARI 04-22 OCAK 2021 TARİHLERİ ARASINDA OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE YAPILABİLİR.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ,

ÖZÜR GRUBU ATAMALARINA BAŞVURACAK ÖĞRETMENLERİN ÖN BAŞVURU İŞLEMLERİ BUGÜN BAŞLAYACAKTIR. BİLGİNİZE.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarımız,

Türk kültürünün yurt dışında tanıtılması, yayılması ve korunması, yurt dışındaki vatandaşlarımız ve soydaşlarımızın kültürel bağlarının korunması, güçlendirilmesi ve Türk dilinin öğretilmesi amacıyla Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutman ve Öğretmenleri Seçme Sınavı yapılacaktır.   Sınava katılmayı düşünen öğretmenlerimiz kişisel Mebbis modülünden  11-21 Ocak 2021 tarihine kadar Mesleki Yeterlilik Sınavı başvurularını yapanların Müdür Başyardımcımız İlkay TARAN'ı  bilgilendirmeleri önemle rica olunur.

Kıymetli Öğretmenlerimiz;

Ders programınıza göre girmiş olduğunuz canlı derslerin sonunda ders takip formlarınızı mutlaka doldurunuz. Haftalık zümre günü okula geldiğinizde bu formu sınıf defterinize işleyip imzalayınız. Ocak ayı ders takip formlarınızı okulumuz Müdür Başyardımcısı İlkay TARAN'a teslim ediniz.  Uzaktan eğitim çalışmalarında kolaylıklar  dileriz.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ,

OKUL WEB SİTEMİZDEN VE OKUL WHATSAPP GRUBUNDAN YAPILAN DUYURULARI GÜNLÜK OLARAK TAKİP EDİNİZ.

Ock

05/01/2021 TARİHİNDE SAAT 11.00'DA ÖĞRETMENLER ODASINDA OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET EMİN DEMİR BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN TOPLANTIYA İŞTİRAK ETMESİ RİCA OLUNUR.

Ock

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 04/01/2021 TARİHİNDE 05:00 İTİBARİYLE SONA ERİYOR. YALNIZ 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER YİNE 13.00-16.00 ARASINDA SOKAĞA ÇIKABİLECEKLERDİR.